„Ajutooooorr!!! Vor să mă omoare!!!” / Cum au salvat polițiștii din Câmpia Turzii o femeie răpită în plină stradă

„Ajutooooorr!!! Vor să mă omoare!!!” / Cum au salvat polițiștii din Câmpia Turzii o femeie răpită în plină stradă

Polițiștii Gabriel și Andrei din Câmpia Turzii au salvat o femeie răpită de doi indivizi, într-o dubă, în plină stradă. Alertată de cetățeni, poliția a localizat rapid vehiculul și a eliberat victima, care era în stare de șoc. Agresorii au fost arestați și vor fi cercetați pentru infracțiuni grave.

Echipajul de poliție care a salvat femeia răpită din Câmpia Turzii -Foto Facebook

Echipajul de poliție care a salvat femeia răpită din Câmpia Turzii -Foto Facebook

Ajutooooorr!!! Vor să mă omoare!!! Salva...

Așa s-au terminat ultimele cuvinte ale unei femei care a fost introdusă cu forța după lăsarea întunericului într-o dubă, în plină stradă, de către doi bărbați.”, relatează Sindicatul Europol pe Facebook.

Polițiștii Gabriel și Andrei din Câmpia Turzii au intervenit cu succes pentru a salva o femeie răpită în stradă de doi necunoscuți, care au urcat-o forțat într-o dubă ce a pornit în viteză.

„Imaginați-vă pentru câteva secunde cum ați fi reacționat în locul femeii. Care ar fi fost trăirile care v-ar fi încercat în acele momente de disperare, în care femeia a crezut că sunt ultimele ei clipe de viață. Șansa victimei au fost câțiva cetățeni de bună credință și cu simț civic. Aceștia au sunat de îndată la 112 și au cerut ajutorul poliției. Nu erau multe informații de furnizat pentru că totul s-a întâmplat în câteva zeci de secunde.”, informează Sindicatul Europol.

Pe baza informațiilor primite, polițiștii din Câmpia Turzii au reușit să localizeze duba implicată. După oprirea vehiculului, Andrei și Gabriel au salvat imediat victima și i-au reținut pe agresori.

Femeia era vizibil afectată, fiind în stare de șoc, cu urme vizibile de agresiuni fizice. Intervenția rapidă a polițiștilor a împiedicat escaladarea acestei situații de o gravitate extremă. Fără vigilența și contribuția cetățenilor care au sunat la 112 imediat ce au asistat la acest incident, probabil că la acest moment vorbeam despre o nouă tragedie.”, adaugă polițiștii.

Agresorii au fost acuzați de lipsire de libertate și violență în familie. Dosarul penal va fi extins în funcție de probele adunate.

Îi felicităm pe colegii noștri, Gabriel și Andrei care au depistat/interceptat în trafic duba, dar și pe Tudor și Vlad care au venit imediat în sprijinul acestora.”, scriu cei de la Sindicatul Europol.

Postarea a strâns mai mult de o mie de like-uri pe rețeaua de socializare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Care este țara europeană cu cele mai urâte și mai depresive orașe, potrivit unui top realizat de un împătimit al călătoriilor

2 Demonstrație de forță rară a SUA în Europa. Avioane F-35, într-o misiune fulger, au exersat lovirea unor ținte care apar pentru foarte puțin timp

3 E disperare mare în AUR, Simion și Piperea dau atacul la voturile pensionarilor

4 „Nu ar trebui să se plângă” / David Popovici, atacat de Monica Iagăr, fostă campioană europeană și reprezentantă AUR

5 Atac mafiot în Halkidiki / Mai multe persoane au fost împușcate și înjunghiate într-un bar