Aeroportul din Frankfurt, lăsat în beznă de un șoarece. 1.000 de bagaje au stat pe tușă

Aeroportul din Frankfurt, lăsat în beznă de un șoarece. 1.000 de bagaje au stat pe tușă

Aeroportul din Frankfurt. Foto Arhiva

Un șoarece a reușit să facă beznă pe aeroportul din Frankfurt , unul dintre cele mai mari din Germania, după ce a ros un cablu.

Incidentul a provocat un scurtcircuit într-o stație de transformare.

Curentul electric a căzut, iar sistemele de urgență s-au activat. Incidentul neobişnuit a avut loc în noaptea de luni spre marți. Totuși, problemele majore au fost evitate, securitatea aeroportului nu a fost afectată.
Potrivit unui purtător de cuvânt al furnizorului de energie Syna, sabotorul involuntar a acţionat chiar înainte de începerea interdicţiei de zbor pe timp de noapte, în jurul orei 23:00.

La Frankfurt există o interdicție de zbor între orele 23:00 și 05:00. În urma incidentului s-a declanşat alarma de incendiu, iar pompierii au intervenit. Animalul a fost găsit mort lângă cablul ros, relatează Tagesschau .

Aproximativ 1.000 de bagaje care se aflau pe benzile transportoare au fost întârziate însă situaţia s-a normalizat treptat începând cu ora 3:30 dimineaţa.

Primele zboruri au putut decola și ateriza cum era prevăzut, potrivit sursei citate.

Incidentul de la aeroportul Frankfurt nu este un caz izolat. În decembrie 2022, şoarecii au provocat un scurtcircuit la o intersecţie importantă din oraş, Friedberger Landstraße/Alleenring, în decembrie 2022, iar prezenţa rozătoarelor este o problemă recurentă în clădirile aeroportului.

Pentru a combate această problemă, operatorul aeroportuar Fraport a instalat aproximativ 5.000 de capcane pentru şoareci.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 O americancă stabilită în România, în stare de șoc: „În România găsești peste tot, în SUA nu se întâmplă așa”

2 Cea mai bună dovadă că sfârșitul lumii este aproape...

3 Procurorii DNA l-au reținut pe șeful Poliției Rutiere Maramureș

4 VIDEO War fashion / Un cecen capturat de ucraineni în regiunea Kursk purta un hanorac în valoare de 2.300 de dolari

5 Putin s-a enervat, a cerut împingerea imediată a ucrainenilor din Kursk și l-a întrerupt pe guvernatorul regiunii care făcea bilanțul teritoriului oc…