Adrian Mititelu se implică în dosarul Coldea: audierea sa la DNA, explicată

Adrian Mititelu se implică în dosarul Coldea: audierea sa la DNA, explicată

Adrian Mititelu a „îngropat“ FC U Craiova 1948, managementul său catastrofal fiind cauza pricipală a retrogradării din sezonul recent încheiat. Acum, cu mai mult timp liber la dispoziție, omul de afaceri vrea să fie, în continuare, în prim-plan. Nu din motive fotbalistice, ci prin implicarea sa într-un dosar ultrameditizat în care sunt anchetate nume „grele“: Florian Coldea (fost director adjunct al Serviciului Român de Informații), Dumitru Dumbravă (fost șef al Direcției Juridice din SRI), plus avocatul Doru Trăilă (cu legături cu Federația Română de Fotbal).

Adrian Mititelu. FOTO: Arhiva Adevărul

Adrian Mititelu. FOTO: Arhiva Adevărul

Mititelu și-a amintit că, în procesul în care a cerut să fie despăgubit cu 284 de milioane de euro pentru dezafilierea Craiovei, pe vremea lui Mircea Sandu la federație, forul de specialitate a fost reprezentat de avocatul Doru Trăilă. Mititelu a pierdut acel proces și, spre dezamăgirea sa, n-a văzut niciun eurocent. Mai mult decât atăt, ulterior, într-un alt dosar, Mititelu a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare pentru pentru săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală și înșelăciune. Drept urmare, între noiembrie 2020 și iulie 2022, Mititelu a stat după gratii, după ce a executat 20 de luni din pedeapsa de 3 ani.

Acum, potrivit gsp.ro, care a citat stiripesurse.ro, Mititelu a cerut să depună denunțuri împotriva fostei conduceri a SRI și avocatului Doru Trăilă, fiind convins că aceștia au avut o legătură directă cu condamnarea sa la închisoare. Mititelu a fost audiat, astăzi, la sediul DNA. „Nu știu dacă Coldea a fost implicat (n.r. – în condamnarea sa), dar pot să vă spun că Trăilă a fost 100% implicat! Mi s-a furat echipa și nu am primit nicio despăgubire, nimic. Mi-au fost blocate afacerile 10 ani și apoi m-au băgat și la închisoare, pentru că făceam prea multe plângeri pe aici“, a spus patronul Craiovei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii