Adrian Mititelu, evacuat cu poliția din Tribunal, la procesul cu FRF. Incredibil ce au făcut oamenii legii cu el afară

Adrian Mititelu, evacuat cu poliția din Tribunal, la procesul cu FRF. Incredibil ce au făcut oamenii legii cu el afară

Adrian Mititelu a fost protagonistul termenului procesului în care FCU Craiova, Progresul București și AFC Rapid solicită modificarea actelor constitutive de către FRF. Iritat de o decizie a judecătorului, patronul oltenilor a fost dat afară din sală.

Adrian Mititelu e în război total cu FRF. Foto Facebook

Adrian Mititelu e în război total cu FRF. Foto Facebook

Adrian Mititelu a anunțat, joi, pe Facebook, o mare victorie în războiul de anduranță pe care îl duce cu Federația Română de Fotbal. FCU Craiova, împreună cu Progresul București și AFC Rapid au formulat cereri de intervenție în solicitarea FRF de modificare a actelor constitutive către Tribunalul București, scrie ProSport.

Polițiștii și-au făcut poze cu Adrian Mititelu

Judecătorul a admis cererea celor trei cluburi, joi, după ce, la ședința de miercuri, care a durat mai bine de două ore, spiritele s-au încins în sala de judecată. În momentul în care s-a cerut unirea tutror dosarele care au legătură cu speța, Adrian Mititelu și-a pierdut cumpătul.

Președintele l-a somat pe finanțatorul craiovean să se liniștească, însă fără efect. Judecătorul a solicitat intervenția polițiștilor, care l-au condus pe Mititelu în afara sălii. Oamenii legii care l-au evacuat pe patronul FCU Craiova au simțit nevoia să-și facă apoi selfie-uri cu Adrian Mititelu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii