Adevărul despre „antrenorul de genii” acuzat de viol. Are doar 8 clase, deşi pregătea elevi olimpici

Adevărul despre „antrenorul de genii” acuzat de viol. Are doar 8 clase, deşi pregătea elevi olimpici

Kristof Lajos, cel care se prezenta drept un expert în educație și promitea să dezvolte potențialul maxim al copiilor supradotați, are în realitate doar 8 clase. Această dezvăluire șocantă vine în contextul acuzațiilor de viol aduse la adresa sa.

Lajos Kristof. Foto Facebook

Lajos Kristof. Foto Facebook

Informații au fost dezvăluite de Antena 3. Astfel, „ antrenorul de genii” ar fi putut munci doar ca lucrător necalificat, potrivit pregătirii.

Imaginea publică a lui Lajos era una impecabilă. El era prezentat ca un pedagog desăvârșit, capabil să identifice și să cultive talentele copiilor. Cu toate acestea, ancheta în cazul de viol a scos la iveală o realitate cu totul diferită. Potrivit surselor din anchetă, Lajos nu deține nici măcar o diplomă de bacalaureat, ceea ce înseamnă că, din punct de vedere al calificărilor, el ar fi putut ocupa doar posturi de muncitori necalificați, cum ar fi în salubritate, ca gunoier, salahor, paznic sau poate munci în agricultură, silvicultură, pescuit ori alte ocupații care nu implică o activitate intelectuală care necesită studii liceale.

Din punctul de vedere al legislației muncii, nivelul de pregătire școlară pe care îl are Kristof Lajos îl plasează în grupa majoră 9 – Ocupații elementare, care se referă la muncitorii necalificați.

Crescut în orfelinate de la vârstă de 3 ani a ajuns să-și facă un renume și să-și deschidă propria școală, acolo unde era înconjurat de copii.

Viol asupra unui minor de 14 ani

Kristof Lajos a fost arestat preventiv din 21 iulie, atunci când a fost prins în flagrant în timp de viola un minor.

Lajos Kristof, care a fost prins în flagrant delict în timp ce agresa sexual un băiat de 14 ani, a fost arestat preventiv. Acesta a declarat în fața anchetatorilor că ar fi întreținut relații sexuale cu minorul fără să fie conștient și că se afla într-o stare de somnambulism.

Potrivit polițiștilor, din cercetările și verificările efectuate în prealabil privind acest caz, s-a ajuns la concluzia ca Kristof l-ar fi ademenit pe minorul de 14 ani prin oferirea de cadouri scumpe în schimbul întreținerii de raporturi intime.

„Expert în descoperirea și pregătirea copiilor cu abilități superioare, Lajos Kristof, sub pretextul vrea să ajute minorul, i-a oferit de a lungul timpului mai multe sume de bani, bunuri (iphone, haine), reușind să-l îndepărteze de familie. Treptat, i-a inoculat că familia este nocivă si el este persoana de atasament”, mărturisesc sursele citate.

Între 2000 și 3000 de lei i-ar fi dat Kristoff lunar victmei sale.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Povestea celei mai scumpe mașini românești dinainte de Revoluție. „Dacă se fabrica în serie spărgeam Toyota”

2 „Lumea se află în pragul unui al Treilea Război Mondial”

3 Iubitul uneia dintre doctorițele arestate de la Spitalul Pantelimon ar fi încercat să se sinucidă într-o toaletă publică din Brașov

4 Ucraina a lovit cea mai importantă arteră de aprovizionare a trupelor ruse din Kursk

5 Rusia schimbă tonul! / Patrușev acuză direct NATO de implicare în operațiunea ucraineană asupra Kursk