Adele anunță o pauză în carieră. Mesajul artistei pentru fani: „Nu vă voi mai vedea pentru o perioadă incredibil de lungă”

Adele anunță o pauză în carieră. Mesajul artistei pentru fani: „Nu vă voi mai vedea pentru o perioadă incredibil de lungă”

Adele a dezvăluit în concertul de sâmbătă din München că se va retrage temporar din muzică, anunțând fanii că vor avea de așteptat o perioadă considerabilă înainte de a o revedea pe scenă.

Adele a făcut anunțul în cadrul ultimului său concert din München - Foto Arhivă

Adele a făcut anunțul în cadrul ultimului său concert din München - Foto Arhivă

Adele a anunțat că va lua o pauză lungă din muzică, în timpul ultimului ei concert din München. Cântăreața, în vârstă de 36 de ani, și-a încheiat seria de spectacole europene, incluzând ultimele concerte din Las Vegas.

În timpul spectacolului din Munchen, de sâmbătă seară, Adele a luat un moment pentru a oferi fanilor o actualizare cu privire la planurile sale viitoare de carieră - dezvăluind că ea intenționează să ia o pauză prelungită de la turnee și de la a face muzică. Reflectând asupra carierei sale de până acum, cântăreața a spus: „Nu sunt cea mai confortabilă interpretă, știu, dar sunt foarte bună la asta.”, potrivit Ladbible.

Și mi-a plăcut foarte mult să cânt timp de aproape trei ani, ceea ce este cea mai lungă perioadă în care am făcut-o vreodată și probabil cea mai lungă perioadă în care o voi face vreodată.”

Mai am 10 spectacole după asta”, a continuat ea. „După aceea, nu vă voi mai vedea pentru o perioadă incredibil de lungă.Vă voi ține cu drag în inima mea pentru toată durata pauzei mele, și pe voi, dar și fantezia acestor spectacole pe care le-am făcut în ultimii trei ani. A fost uimitor, am nevoie doar de o pauză”, a adăugat artista.

De ce are nevoie Adele de o pauză

Adele a explicat motivul din spatele pauzei, menționând că dorește să trăiască „noua viață” pe care și-a construit-o. „Am petrecut ultimii șapte ani construind o nouă viață pentru mine, și vreau să o trăiesc acum,” a spus ea. „Voi ține minte aceste spectacole pentru totdeauna, au fost fabuloase.”

Turneul lui Adele a fost inițial programat să se încheie la Messe München Arena din München, cu o capacitate de 80.000 de locuri, însă cântăreața a fost nevoită să reprogrameze o serie de concerte din Las Vegas după ce s-a îmbolnăvit.

În februarie, Adele a fost nevoită să amâne concertele din Las Vegas din cauza sciaticii, o afecțiune dureroasă care afectează nervul sciatic și provoacă disconfort, potrivit BBC.

Adele urmează să-și încheie spectacolele de la Colosseum de la Caesars Palace în noiembrie anul acesta.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbare radicală, după doi ani și jumătate / Ce face acum ucraineanca ajutată cu 200 de lei într-o benzinărie din România

2 Priviți ce e pe litoral / Mașini răsturnate, plaje devastate și sute de pompieri mobilizați

3 „Profită că nu înțelegem alfabetul lor” / Pățania unor români care și-au petrecut vacanța în Grecia

4 De la București la Brașov, pe autostradă. Când ar putea fi gata drumul de mare viteză

5 „Turcia va fi goală în câțiva ani. M-am simțit furat la fiecare pas” / Ce îi nemulțumește pe turiști