Acuzații grave aduse fiicei lui Clint Eastwood. „Partenerul ei era singurul cu răni evidente pe corp”

Acuzații grave aduse fiicei lui Clint Eastwood. „Partenerul ei era singurul cu răni evidente pe corp”

Viața privată a familiei Eastwood a fost marcată de un nou scandal, după ce Francesca, cunoscută și ca Miss Globul de Aur, a fost acuzată de agresiune fizică asupra iubitului ei.

Francesca Eastwood

Francesca Eastwood se confruntă cu acuzații de violență domestică. Foto: Shutterstock

Fiica lui Clint Eastwood, Francesca, a fost arestată în urma unui incident de violență domestică, care a avut loc în mașina sa, în Beverly Hills. Reputația familiei Eastwood a fost afectată de un nou scandal, după ce Francesca a fost acuzată de agresiune fizică.

În urma incidentului, partenerul Francescăi a sesizat imediat autoritățile. Poliția din Beverly Hills, ajunsă la fața locului, a recomandat victimei să se prezinte la secție pentru a depune o plângere oficială și pentru a fi examinată medical. Conform protocolului în astfel de cazuri, Francesca a fost îndrumată către o zonă sigură a clădirii, unde a fost întâlnită de ofițeri pentru a fi audiată, potrivit News.ro.

Interogată de poliție, Francesca Eastwood nu a reușit să ofere o versiune credibilă a evenimentelor. În schimb, leziunile vizibile ale partenerului său au întărit suspiciunile asupra implicării ei într-un act de violență domestică. O sursă din cadrul anchetei mărturisește: „Partenerul ei era singurul cu răni evidente pe corp. Acesta este motivul pentru care Francesca a fost arestată şi acuzată de violenţă domestică”.

În ciuda rănilor suferite, partenerul Francescăi a refuzat să fie transportat la spital , potrivit unor surse apropiate anchetei.

În urma acuzațiilor de violență domestică, Francesca Eastwood a fost eliberată pe cauțiune, plătind suma de 50.000 de dolari. Cu toate acestea, ea rămâne sub urmărire penală și va trebui să se prezinte în fața instanței pentru a răspunde acuzațiilor aduse.

Surprinți de faptul că actriţa poate posta fotografii fără să se îngrijoreze de ceea ce a fost acuzată, mulţi internauţi şi-au permis să-i dea câteva sfaturi: „Presupun că ai postat asta chiar şi după ce ai fost arestată pentru violenţă domestică. Fă terapie şi asumă-ţi responsabilitatea pentru comportamentul tău”, sau „Cum rămâne cu arestarea pentru violenţă domestică?”.

În trecutul său, Francesca Eastwood a mai avut de-a face cu autoritățile, fiind prinsă conducând în stare de ebrietate în 2015. Acest nou incident ridică semne de întrebare cu privire la comportamentul său.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Imagini care dau de gândit din Ucraina...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Cel mai rău scenariu posibil pentru Rusia” / Prințul saudit refuză invitația la summitul BRICS și scade prețul petrolului

4 VIDEO „Puiu” a murit la doar 53 de ani!

5 Noi dezvăluiri despre „afacerea Nordis”