Actrița Ilona Brezoianu s-a căsătorit. Vedeta a fost o mireasă atipică

Actrița Ilona Brezoianu s-a căsătorit. Vedeta a fost o mireasă atipică

Talentata actriță Ilona Brezoianu s-a căsătorit în weekend cu alesul ei, Andrei, după ce acum o lună ei au făcut cununia civilă.

Ilona Brezoianu, și alesul ei, Andrei FOTO: Fabook/Lia Bugnar

Ilona Brezoianu, și alesul ei, Andrei FOTO: Fabook/Lia Bugnar

La vârsta de 34 de ani, Ilona Brezoianu este una dintre carismatice actrițe ale noului val. Cunoscută și din show-urile tv, Ilona a făcut în weekend un alt pas important în viață, căsătorindu-se cu băiatul pe care îl iubește de mai mult timp, Andrei. Asta după ce în urmă cu o lună s-au cununat civil.

Petrecerea de nuntă a Ilonei a fost una într-un cadru restrâns, cu familiei și câțiva prieteni, dar distracția a fost maximă. Mai ales că actrița a o purtat o rochie de mireasă lejeră, care să îi permită să se miște în voie și să nu o încurce pe ringul de dans.

De altfel, la capitolul încălțăminte, mireasa a purtat o pereche de bascheți albi, personalizați cu mesajul „proaspăt căsătoriți”.

Printre invitați s-au numărat colegii de la matinalul tv ai actriței, precum Diana Munteanu, Nicolai Tand, Radu Bucălae și Cuza, iarr atmosfera a fost întreținută de Florin Ristei și trupa sa.

Actrița și regizoarea Lia Bugnar a scris un mesaj frumos pentru Ilona, pe pagina de facebook.

„S-a măritat Ilona mea. A gasit singurul om de pe planeta capabil sa o inteleaga de la I pana la L si pana la O, si pana la N, si pana la A-ul de la finalul numelui ei. Ilona e in multe feluri, mult mai multe decat lasa sa se vada. Andrei le stie pe toate si le intelege, si le iubeste. Copii, tare ma bucur ca ati avut rabdare sa va gasiti si va urez sa nu va leneviti in iubire si sa nu va plictiseasca binele niciodata... Te iubesc Ilonashiu' si, prin tranzitivitate, si pe Andrei ('Rila)”, a scris Lia Bugnar.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii