Actorul Sean Penn se iubește cu o tânără actriță moldoveancă. Sărut pasional la doi ani după divorțul de Leila George

Actorul Sean Penn se iubește cu o tânără actriță moldoveancă. Sărut pasional la doi ani după divorțul de Leila George

Sean Penn, actorul în vârstă de 64 de ani, a fost văzut sărutându-se, pe stradă, cu noua sa iubită Valeria Nicov, o actriță din Republica Moldova de 30 de ani.

Sean Penn, împreună cu iubita moldoveancă FOTO: themirror

Sean Penn, împreună cu iubita moldoveancă FOTO: themirror

Cei doi au fost fotografiați la o plimbare romantică pe străzile din Spania. După cină, câștigătorul a două premii Oscar, și-au continuat seara și nu și-a putut lua ochii de la frumoasa moldoveancă.

Potrivit dailymail, pentru ieșirea lor, Penn a afișat o ținută casual, purtând o jachetă neagră suprapusă peste o cămașă asortată. El a purtat pantaloni cargo gri închis și a optat pentru o pereche de adidași albi.

De asemenea, prietena lui, actrița Valeria Nicov, a îmbrăcat un top de lenjerie intimă alb, picant, cu decupaje pe mijlocul corsetului din satin. Peste acest top, ea a suprapus un blazer negru supradimensionat.

Între cei doi există diferență de vârstă de 34 de ani, actrița fiind mai tânără decât ambii săi copii adulți. Noua sa idilă vine la doi ani după ce a divorțat de fosta sa soție, actrița australiană Leila George, 32 de ani.

După divorțul lui Penn de George în 2022, actorul s-a iubit cu Olga Korotyayeva, Nathalie Kelley și multe alte frumuseți. Cu doar câteva luni mai devreme, el a recunoscut că este „încântat în fiecare zi” să fie singur.

Anterior, el a fost căsătorit în total de trei ori. Prima dată cu Madonna a fost din 1985 până în 1989. În 1996, s-a căsătorit cu Robin Wright, înainte de a cere dizolvarea căsătoriei lor în 2010.

Un deceniu mai târziu, s-a căsătorit cu Leila George înainte de a se despărți doi ani mai târziu.

El este tatăl a doi copii adulți - fiul Hopper Penn, în vârstă de 31 de ani, și fiica Dylan Frances Penn, în vârstă de 33 de ani - pe care îi împarte cu cea de-a doua soție.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 S-a aflat motivul pentru care dentista din Brăila a fost ucisă. Rolul esențial jucat de telefonul ei

2 Volkswagen și prăbușirea Germaniei

3 De citit / Adevărata problemă a economiei chineze

4 Cum ajung românii să ofere „bani gratis” băncilor. Greșeala uriașă pe care o facem când economisim

5 Un episod șocant din copilăria lui Vladimir Putin, relatat de învățătoarea sa, explică multe...