Actorul Danny Trejo, legendarul Machete, implicat într-o bătaie pe stradă la parada de Ziua Americii | VIDEO

Actorul Danny Trejo, legendarul Machete, implicat într-o bătaie pe stradă la parada de Ziua Americii | VIDEO

Actorul Danny Trejo, identificat adesea cu Machete, personajul pe care l-a interpretat magistral în filmul cu acelaşi nume, a fost implicat într-o bătaie pe stradă la o paradă de Ziua Independenței.

Danny Trejo, la parada de 4 iulie 2024, înainte de incident. Sursă foto: captură video

Danny Trejo, la parada de 4 iulie 2024, înainte de incident. Sursă foto: captură video

Incidentul a avut loc joi în cartierul Sunland-Tujunga din Los Angeles, unde Danny Trejo a fost invitat la parada din 4 iulie, de Ziua Statelor Unite ale Americii, la care s-a prezentat în maşina sa decapotabilă de epocă. La un moment dat, cineva din mulţime a aruncat spre automobil un balon cu apă, ceea ce a stârnit furia actorului.

Deşi imaginile video de la paradă îl înfăţişează pe Danny Trejo, în vârstă de 80 de ani, ieşind nervos din maşină şi încercând să-l lovească cu pumnul pe cel pe care-l credea vinovat, Arnie Abramiam, unul dintre cei care au fost martori la incident, spune că încăierarea s-ar fi produs abia după ce actorul ar mai fi primit un balon plin cu apă, de data aceasta în cap.

„A fost mai mult ca o confruntare. Nu era ca și cum s-ar fi dus acolo să lovească pe cineva. Dar cred că după ce a fost lovit, a început să dea pumni”, a declarat Arnie Abramiam, care a surprins totul cu camera telefonului său mobil.

În filmuleţ se vede cu cum Danny Trejo încearcă să-l lovească cu pumnul pe bărbatul care aruncase cu apă, dar ratează lovitura şi este împins, căzând pe trotuar. Acesta a fost momentul în care s-a declanşat o adevărată încăierare pe stradă, în care s-au implicat şi alţi participanţi la paradă, care au sărit pe cel care aruncase baloane cu apă în vedetă.

Filmarea surprinde, de asemenea, momentul în care interpretul lui Machete se ridică de la pământ, ia un scaun verde pliabil și-l aruncă spre cei care se băteau. O femeie se repede apoi în spatele actorului, încercând să-l ţină de mâini, înainte ca alte persoane să vină să îl imobilizeze, în timp ce pe fundal se aude cum mai multe persoane le cer celor implicați să să înceteze, deoarece sunt de faţă şi copii.

Poliția a confirmat că a primit un raport despre o bătaie de-a lungul traseului paradei, dar mulțimea s-a dispersat când au sosit forţele de ordine.

După incident, actorul în vârstă de 80 de ani a declarat că nu a fost rănit în timpul altercației şi l-a catalogat pe cel care a aruncat cu apă în el drept laş.

Danny Trejo, care a vorbit deschis despre dependența sa de droguri din trecut și despre perioada în care a fost închis în închisoare San Quentin, a devenit abstinent în 1968 și a fost eliberat din penitenciar în anul următor, înainte de a-și începe cariera de actor de zeci de ani.

De la obținerea primului său rol în filmul "Runaway Train" din 1985, Trejo a apărut în peste 400 de filme și emisiuni de televiziune, conform paginii IMDb a starului.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii