A recrutat online zeci de bărbați pentru a-și viola soția, după ce a drogat-o. Femeia a fost abuzată timp de 10 ani

A recrutat online zeci de bărbați pentru a-și viola soția, după ce a drogat-o. Femeia a fost abuzată timp de 10 ani

Un francez, în vârstă de 71 de ani, e acuzat că și-a drogat și violat soția timp de aproape 10 ani. A invitat și alte persoane să-i violeze nevasta, care era atât de puternic sedată încât nu a conștientizat niciodată că era supusă unor abuzuri sexuale, informează BBC.

Un francez și-a drogat și violat soția timp de aproape 10 ani Foto: Colaj The Sun

Un francez și-a drogat și violat soția timp de aproape 10 ani Foto: Colaj The Sun

Dominique P. recruta online persoane străine pe care le invita la el acasă să-i violeze propria soție. Conform poliției franceze, femeia a fost violată de cel puțin 92 de ori de către 72 de bărbați, pe durata celor aproximativ 10 ani la care a fost supusă abuzurilor sexuale. Cincizeci dintre violatori au fost identificați și acuzați. În prezent, ei sunt judecați alături de soțul victimei.

Gisele P., soția acuzatului, are în prezent 72 de ani și a aflat de la poliție, abia în 2020, despre violurile la care a fost supusă. Cei doi erau căsătoriți de peste 50 de ani.

Femeia a fost atât de puternic sedată încât nu a conștientizat niciodată atunci când era violată. Procesul va fi un adevărat calvar pentru ea, după cum a afirmat avocatul său, Antoine Camus. Aceasta va urmări, pentru prima data, mai multe înregistrări video, făcute chiar de soțul ei, ale momentelor când era violată.

Pentru prima oară, va trebui să retrăiască acele momente”, a spus avocatul Camus pentru agenția AFP, preluată de BBC.

Dominique P. a intrat în atenția poliției franceze după ce, în septembrie 2020, a fost prins în timp ce făcea poze cu telefonul sub fustele femeilor, într-un centru comercial din Franța. Ulterior, polițiștii au descoperit în calculatorul său personal sute de fotografii și înregistrări video cu violurile asupra soției sale.

Conform investigatorilor, violurile și abuzurile repetate au început în anul 2011. Polițiștii au descoperit inclusiv conversații online între Dominique P. și persoane, cu vârste cuprinse între 26 și 74 de ani, pe care le invita acasă pentru a-i viola soția.

Dominique P. a mărturisit că a fost victima unui viol când avea 9 ani. El a mai fost acuzat în 1991 de crimă și viol și de tentativă de viol în 1999.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Adrian Minune, umilit de patronul unui club din Vaslui. „Nu te supăra, ai greșit scena, băiatul meu”

2 Zece deputați din USR, PNL și AUR au anunțat că fac parte din noul Partid DREPT. Vlad Gheorghe (ex-USR), în discuții cu partidul pentru susținere la a…

3 Nouă ipoteză privind cauza distrugerii avionului F-16 ucrainean. Nu ar fi fost lovit de o rachetă Patriot

4 Cine este Roxana Mînzatu, propunerea pentru postul de comisar european. „Un portofoliu relevant pe care îl va ocupa România”

5 Europa, 2024... Volkswagen ia în considerare pentru prima oară în istoria sa ideea de a închide uzine auto din Germania