„A pus interesul României mai presus” / Rareș Bogdan, despre Ciucă, în urma atacurile reciproce din Coaliție

„A pus interesul României mai presus” / Rareș Bogdan, despre Ciucă, în urma atacurile reciproce din Coaliție

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a vorbit la Digi24 despre întâlnirea coaliţiei de joi şi a precizat că liderii politici „trebuie să guverneze o ţară şi e important să lase oricine orice chestiune ce ţine de un interes de partid şi să se dedice interesului ţării”.

Întrebat despre motivele întâlnirii liderilor coaliţiei de guvernare, Rareş Bogdan a precizat că aceasta a fost necesară.

„Trebuie să guverneze o ţară şi e important să lase oricine orice chestiune ce ţine de un interes de partid şi să se dedice interesului ţării, interesului naţional. Cred că e o chestiune de seriozitate şi maturitate să discuţi chestiunile importante atunci când sunt. Sunt multe decizii de luat”, a declarat Rareş Bogdan.

Ciucă a acţionat absolut corect că a mers la ședința coaliției, în ciuda atacurilor dintre PSD și PNL din ultima vreme, spune Rareș Bogdan.

”Preşedintele Ciucă a acţionat absolut corect, echilibrat şi raţional, punând încă o dată mai presus de orice interesul României. Unii nu înţeleg exact că România se află la o graniţă cu o ţară aflată în război. Cred că lucrurile trebuie înţelese extrem de clar. România nu este Spania, nu este Portugalia şi nu este nici măcar Belgia. Vorbesc despre o ţară care trebuie guvernată. Atâta tot”, a adăugat Rareș Bogdan.


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbare radicală, după doi ani și jumătate / Ce face acum ucraineanca ajutată cu 200 de lei într-o benzinărie din România

2 Priviți ce e pe litoral / Mașini răsturnate, plaje devastate și sute de pompieri mobilizați

3 „Turcia va fi goală în câțiva ani. M-am simțit furat la fiecare pas” / Ce îi nemulțumește pe turiști

4 „Profită că nu înțelegem alfabetul lor” / Pățania unor români care și-au petrecut vacanța în Grecia

5 De la București la Brașov, pe autostradă. Când ar putea fi gata drumul de mare viteză