A murit soția antrenorului Florin Pîrvu, la doar 47 de ani. Mesajul transmis de FC Voluntari

A murit soția antrenorului Florin Pîrvu, la doar 47 de ani. Mesajul transmis de FC Voluntari

Oana Alina, soția antrenorului român Florin Pîrvu (49 de ani), a murit la vârsta de doar 47 de ani, conform anunțului făcut de FC Voluntari în această dimineață.

Florin Pîrvu trece prin momente cumplite. Foto FC Voulntari

Florin Pîrvu trece prin momente cumplite. Foto FC Voulntari

”Sincere condoleanțe, Florin Pîrvu! Cu tristețe în inimi, transmitem gândurile noastre cele mai bune și rugăciunile noastre către Florin Pîrvu a cărui soție, Oana Alina Pîrvu, a trecut în neființă, la doar 47 de ani .

Suntem profund îndurerați de pierderea dumneavoastră, Mister! Va suntem aproape în aceste momente și sperăm că veți găsi puterea și liniștea necesare pentru a depăși această imensă pierdere. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a fost mesajul celor de la FC Voluntari. Motivul decesului soției antrenorului nu a fost făcut public.

Florin Pîrvu a preluat-o în luna martie a acestui an pe FC Voluntari, după ce s-a despărțit de Petrolul Ploiești. Tehnicianul nu a reușit să-i salveze ilfoveni de la retrogradare, echipa încheind campionatul pe penultimul loc în Superliga, iar în sezonul 2024/2025 vor juca în Liga 2.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii