A luat argintul la Jocurile Olimpice și a debutat în lumea modei, cu o rochie prin care s-a văzut tot

A luat argintul la Jocurile Olimpice și a debutat în lumea modei, cu o rochie prin care s-a văzut tot

Atleta britanică Imani-Lara Lansiquot, medaliată cu argint în proba de ștafetă 4x100 metri la Jocurile Olimpice de la Paris, a atras toate privirile la London Fashion Week.

Sportiva de 26 de ani, specializată în probele de viteză, în special 100 de metri, este dublă medaliată olimpică în proba de ștafetă: bronz la Tokyo și argint la Paris. Acum, Imani-Lara Lansiquot și-a făcut debutul și în lumea modei.

A apărut cu o rochie transparentă la un eveniment din cadrul London Fashion Week. Imaginile surprinse de și postate pe contul de Instagram au făcut înconjurul internetului. „Rochia visurilor mele. Vă mulțumesc că m-ați făcut să mă simt atât de frumoasă la acest eveniment. Ador această perioadă a vieții mele”, a scris Imani-Lara Lansiquot, considerată ea mai stilată sportivă care a participat la Jocurile Olimpice.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte...

2 Operațiunea secretă care va schimba lumea

3 VIDEO „E moț de curcan” / Corina Bud și-a uitat lenjeria intimă acasă și a oferit un spectacol de zile mari, chiar pe scenă. În fața a zeci de mii de oa…

4 Miliardarul saudit Mohamed Al Fayed își viola și abuza angajatele: „Era un monstru, un prădător sexual, fără nicio busolă morală”

5 Semnale clare de alarmă că din SUA pleacă un val care ar putea lovi inclusiv Europa