A fost prins mascatul care i-a terorizat pe șoferii bucureșteni

A fost prins mascatul care i-a terorizat pe șoferii bucureșteni

Polițiștii bucureșteni au reușit să-l captureze pe mascatul care a adus la disperare șoferii bucureșteni.

FOTO Arhivă

FOTO Arhivă

Potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, bărbatul în vârstă de 44 de ani a fost prins vineri în zona unui parc din Sectorul 1 al Capitalei.

„Vineri, 02 august 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul de Investigații Criminale - Sector 1 au reținut un bărbat, în vârstă de 44 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat în forma continuată”, anunță sursa citată.

Totul a început pe 08 iulie 2024, când polițiști din cadrul Secției 1 au fost sesizați de către un șofer cu privire la faptul că, în aceeași zi, la ora 04:50, i-ar fi fost furate mai multe bunuri din autoturismul care se afla parcat pe o stradă din Sectorul 1.

În scurt timp, anchetatorii au constatat că au de-a face cu un hoț, care în ultimul an, a spart mai multe autoturisme din București, plângerile păgubiților fiind depuse la secții de poliție diferite, în funcție de zona unde aceștia aveau mașinile parcate în momentul jafului.

„Pentru a nu fi surprins de camerele stradale de luat vederi sau cele montate pe unele autoturisme, bărbatul dădea spargerilor cu fața acoperită. În baza probatoriului administrat a rezultat că, în perioada iulie 2023 - iulie 2024, profitând de faptul că mai multe autoturisme ar fi fost lăsate neasigurate în parcare, cu fața parțial acoperită, ar fi sustras din interiorul a șase autoturisme bunuri în valoare de aproximativ 285.000 de lei și sume de bani, în valoare de aproximativ 6.000 de lei”, mai arată anchetatorii.

Bărbatul a fost arestat pentru furt calificat în forma continuată.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „E moț de curcan” / Corina Bud și-a uitat lenjeria intimă acasă și a oferit un spectacol de zile mari, chiar pe scenă. În fața a zeci de mii de oa…

2 Semnale clare de alarmă că din SUA pleacă un val care ar putea lovi inclusiv Europa

3 „Da, am primit propuneri indecente. Mi s-au oferit şi bani şi celebritate”

4 „Gata, domnule comandant, mă dau bătut!” / Efectul de domino care a dus la destrămarea frontului din Donețk

5 Așa o fi?