„A dorit să mă agreseze sexual!" / Diana Șoșoacă, acuzații grave la adresa lui George Simion

„A dorit să mă agreseze sexual!" / Diana Șoșoacă, acuzații grave la adresa lui George Simion

Tensiunile dintre Diana Șoșoacă și George Simion escaladează. Când părea că suveraniștii și naționaliștii au făcut pace, scandalul a reînceput, scrie Ziare.com.

Luni, Diana Șoșoacă a organizat la Casa Capșa un eveniment, la care l-a invitat și pe George Simion. Liderul AUR a declarat că nu a putut ajunge, așa că a trimis trei lideri din partidul său la conferința Dianei Șoșoacă.

Cele trei reprezentante din AUR au primit interzis de la Șoșoacă, la fața locului. Apoi, senatoarea s-a dezlănțuit, într-un live realizat de mâna sa dreaptă, Luis Lazarus.

„Cu tot respectul, eu nu vreau să dau în absolut nimeni, eu doar fac niște constatări. În politică se face politică, nu se jignește! Nici nu încerci să te eschivezi. Dacă ești un naționalist, nu ești condus de lașitate. Domnul George Simion, cu tot respectul, niciodată nu a avut curajul să mă înfrunte.

Dacă vă aduceți aminte, atunci când a dorit să mă agreseze sexual... Și-a chemat mai mulți acoliți să-l apere. Domnul Simion este un tânăr care are experiență civică doar de galerie, cu tot respectul pentru cei din galerie, care sunt foarte respectuoși față de el. Dar aici discutam despre viitorul țării, despre o șansă pe care ar trebui să o acordăm naționalismului românesc. Aici nu ține cont de orgoliu, de cine a organizat primul.

Domnul Simion a solicitat de foarte mult timp unificarea forțelor suveraniste, dar niciodată nu a fost capabil să adune naționaliștii adevărați, care chiar au făcut ceva pentru această țară (...) El nu este de capul lui, are un grup care-i dictează ceea ce face", s-a plâns Șoșoacă.

Iată dialogul din Parlament, din 2023, la care face referire Șoșoacă:

George Simon: Asta-i atitudinea voastră...

Diana Șoșoacă: Pleacă de lângă mine, că nu știu ce-ți fac.

George Simion: Te agresez sexual, scroafo!

Diana Șoșoacă: Ce faci, mă, tu?

George Simion: Te agresez sexual.

Diana Șoșoacă: Mă agresezi, tu, sexual, mă? Pe cine agresezi tu, sexual, mă? Nu ți-e rușine, bă violentule? Fătălăii de la AUR. Fă-tă-lă-ul!, fă-tă-lă-ul!

Diana Șoșoacă: „Istoria lui George Simion se rezumă la ultimii 4 ani, în care Diana Ivanovici Șoșoacă a reprezentat naționalismul românesc în Parlamentul României"

Din noua ecuația a frontului suveranist ar fi urmat să facă parte și jurnalistul Cozmin Gușă, fost șef de campanie al lui Traian Băsescu.

„Cozmin Gusă nu va uita vreodată de afrontul pe care l-a făcut George Simion, după ce l-a propus candidat la Primăria București, după care a spus că renunță, că partidul îl vrea pe Mihai Enache. Nu există comparație!", a mai precizat Șoșoacă.

În opinia Dianei Șoșoacă, George Simion este eclipsat de prestațiile publice ale europarlamentarei.

„Istoria lui George Simion se rezumă la ultimii 4 ani, în care Diana Ivanovici Șoșoacă a reprezentat naționalismul românesc în Parlamentul României și acum îl reprezintă în Parlamentul European.

A fost o lipsă de respect să nu răspunzi nici pe mail, nici pe telefon la invitația mea, să răspunzi la TV că nu poți veni, că ești ocupat. Nu poți fi ocupat când e vorba de România și de poporul român. Când am promis că vin la Marșul Normalității și nu mai era niciun zbor, a trebuit să mă împrumut de bani ca să iau la business-class, din Amsterdam, (cu escală) de la Istanbul, pentru că promisesem că mă duc la marș. Puteam să trimit și eu o delegație", a concluzionat Șoșoacă.


Citește și:

populare
astăzi

1 O americancă stabilită în România, în stare de șoc: „În România găsești peste tot, în SUA nu se întâmplă așa”

2 Cea mai bună dovadă că sfârșitul lumii este aproape...

3 Procurorii DNA l-au reținut pe șeful Poliției Rutiere Maramureș

4 Noile cupoane vor arăta foarte diferit în funcție de stadiul de cotizare / Cu cât vor crește exact pensiile după recalculare

5 VIDEO War fashion / Un cecen capturat de ucraineni în regiunea Kursk purta un hanorac în valoare de 2.300 de dolari