500 de copii implicați în bătăi organizate într-un oraș din Italia. Videoclipurile sunt distribuite pe rețelele sociale

500 de copii implicați în bătăi organizate într-un oraș din Italia. Videoclipurile sunt distribuite pe rețelele sociale

Autoritățile dintr-un mic orășel italian sunt îngrijorate după ce au descoperit bătăi organizate între copii, pentru care alți minori plătesc pentru a fi spectatori. Carabinierii au identificat 500 de copii în videoclipuri care au devenit virale pe rețelele sociale.

500 de adolescenți au participat la lupte organizate în Muggia, Italia

Lupte între adolescenți, în Italia - FOTO questure.poliziadistato.it

O anchetă majoră a fost lansată în Muggia, Italia, după ce autoritățile au descoperit o rețea de bătăi organizate între adolescenți.

Carabinierii au identificat 500 de copii, cu vârste între 13 și 15 ani, implicați în aceste confruntări violente. Alți tineri plătesc câte cinci euro pentru a asista la aceste scenele pline de violență.

În plus, videoclipurile luptelor sunt apoi postate pe Tiktok ca „premiu”, relatează Antena 3.

Videoclipurile virale au ajutat autoritățile să identifice adolescenții implicați. Instituțiile încearcă să stopeze fenomenul în creștere. Această problemă a contribuit la dezvoltarea unei zone extrem de violente, caracterizată de vandalism, creșterea consumului de droguri și multiple jafuri, în orașul respectiv.

Primarul din Muggia, Paolo Polidori, a solicitat măsuri urgente în timpul unei reuniuni a comitetului de securitate din cadrul prefecturii din Trieste. Luptele sunt doar o picătură într-un ocean, având în vedere o serie de acte de vandalism, haos și tensiune care au loc aproape în fiecare după-amiază, relatează presa din Italia.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „E moț de curcan” / Corina Bud și-a uitat lenjeria intimă acasă și a oferit un spectacol de zile mari, chiar pe scenă. În fața a zeci de mii de oa…

2 Semnale clare de alarmă că din SUA pleacă un val care ar putea lovi inclusiv Europa

3 „Gata, domnule comandant, mă dau bătut!” / Efectul de domino care a dus la destrămarea frontului din Donețk

4 „Da, am primit propuneri indecente. Mi s-au oferit şi bani şi celebritate”

5 Ce picanterii mai afli dacă răsfoiești un referat DNA