5 dintre cele mai sănătoase tipuri de făină. Bucătăresele le pot folosi în orice preparat

5 dintre cele mai sănătoase tipuri de făină. Bucătăresele le pot folosi în orice preparat

Alegerea tipurilor de făină sănătoase poate contribui semnificativ la îmbunătățirea valorii nutriționale a preparatelor culinare. Optați pentru variantele integrale sau alternative precum cele din migdale, nucă de cocos, quinoa sau secară poate aduce beneficii atât pentru sănătate, cât și pentru diversitatea gusturilor în bucătărie.

Tipuri de făină sănătoasă. sursa foto: arhivă adevărul.ro

Tipuri de făină sănătoasă. sursa foto: arhivă adevărul.ro

Sursa: adevarul.ro


populare
astăzi

1 Revenim, Ponta a rămas prost, nu s-a vindecat...

2 „Toate ne vor lovi drastic, vești triste pentru oameni"

3 Ce a primit de la CNSAS un anticomunist care a cerut dosarul lui Călin Georgescu de dinainte de 1989

4 Răsturnare de situație în cazul finanțării campaniei lui Călin Georgescu

5 Fraților, pe ăștia nu-i mai satură nimic?