10 întrebări pe care să le pui la prima întâlnire

10 întrebări pe care să le pui la prima întâlnire

Primele întâlniri pot fi presărate cu momente de stânjeneală, tăcere și anxietate. Acestea se pot transforma într-un adevărat dezastru dacă nu știi ce întrebări să pui sau ce subiecte să abordezi. Pentru a evita ca întâlnirea să se transforme într-un fiasco, Susan Trombetti, expert în relații, a oferit o listă de întrebări, relatează PureWow.

Primele întâlniri pot fi incomode.  Foto: Arhivă

Primele întâlniri pot fi incomode. Foto: Arhivă

Iată care sunt cele 10 întrebări:

De cine ai fost prima dată îndrăgostit? Cum era?

Specialistul în relații susține că această întrebare nu este deloc banală : „Aceasta trezește amintiri din clasa a 3-a”. „Te conectezi la ceea ce i-a făcut să fie cine sunt”, a mai precizat Susan Trombetti.

Cu cine te-ai sărutat pentru prima dată? Care a fost cel mai romantic loc în care ai sărutat vreodată pe cineva?

Ceva de genul acesta este interesant și amuzant, cu o doză potrivită de seriozitate”, spune Trombetti. O astfel de întrebare te ajută, de asemenea, să știi cum vede el/ea romantismul, ceea ce este important în cazul în care îți imaginezi un viitor împreună.

Spune-mi două adevăruri și o minciună

Chiar dacă ai putea crede că este prea artificial, nu este așa imediat ce te apuci să joci”, explică Trombetti.

Ce ai face cu viața ta dacă banii nu ar conta?

Acesta este întotdeauna un răspuns interesant și poate fi grăitor”, afirmă Trombetti. Astfel, cu ajutorul acestei întrebări îți poți da seama cât de responsabilă sau idealistă este persoana pe care o ai în fața ta în legătură cu banii și viața.

Trăiesc pentru a munci sau muncesc pentru a trăi? Această întrebare este o modalitate excelentă de a afla care sunt pasiunile și valorile unei persoane.

Ce anume îi surprinde pe oameni la tine?

Fie că v-ați cunoscut prin intermediul unei aplicații de dating sau datorită unui prieten comun, nu poți avea prea multe informații despre o persoană înainte de prima întâlnire. Punerea unei întrebări despre un lucru surprinzător la prima întâlnire este o modalitate de a crea o anumită vulnerabilitate.

Partenerul poate lua întrebarea fie extrem de în serios, f ie în glumă. În orice caz, modul în care alege să răspundă la întrebare îți poate da un indiciu despre cine este cu adevărat.

Cum arată un weekend ideal?

Această întrebare te poate ajuta să îți faci o idee mai bună despre ce îi place unei persoane să facă în timpul liber.

Care este locul tău preferat din lume pe care l-ai vizitat sau un loc pe care abia aștepți să-l vizitezi?

Cu ajutorul acestei întrebări, spune Trombetti, vei afla o mulțime de informații despre persoana în cauză. Spre exemplu, poți afla dacă persoana este organizată sau se lasă purtată de val.

Ce vrei cu adevărat să faci/realizezi în acest an?

Această întrebare poate fi o modalitate foarte bună de a descoperi persoana și de a identifica eventualele lucruri pe care le aveți în comun.

Există un lucru întâmplător care te fascinează?

Chiar și cele mai prostești lucruri îți pot arăta ce fel de persoană stă în fața ta și ce o entuziasmează.

Care este cel mai frumos compliment pe care l-ai primit vreodată?

Complimentele care ne rămân cel mai mult în minte spun multe despre trăsăturile pe care le apreciem la noi înșine. Încearcă să afli de la partenerul tău și cum își dorește să fie perceput într-o lume ideală.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii