1 milion de euro pentru panourile cu minciunile lui George Simion

1 milion de euro pentru panourile cu minciunile lui George Simion

Alianța pentru Unirea Românilor a început o campanie outdoor pentru promovarea lui George Simion. Primele panouri cu „case la doar 35.000 de euro”, minciună care i-a și adus liderului AUR porecla „CaritaSimon”, au fost amplasate în puncte vizibile în marile orașe și în București, pentru nu mai puțin de 450 000 de euro plus TVA în doar două luni de promovare.

Conducerea AUR a decis prelungirea contractului, iar costurile pentru menținerea acestor panouri în următoarele trei luni nu este „decât” 300 000 de euro. În plus, organizațiile locale au decis să își finanțeze propria campanie cu panouri de tip cub cu chipul lui Simion, care ridicăsuma cheltuită la aproximativ 1 milion de euro, doar pentru punicitatea cu minciunile aberante, susținute de președintele AUR pentru a-și promova „schema Apartamentul”.

Sume exorbitante au fost cheltuite și în campania anterioară, doar pentru alegerile europarlamentare AUR a achitat facturi în valoare de 5,4 milioane de euro. Miza acestei runde de alegeri fiind alegerea președintelui României, cu siguranță conducerea AUR va găsi soluții de majorare a investițiilor financiare în promovare.



Citește și:

populare
astăzi

1 O americancă stabilită în România, în stare de șoc: „În România găsești peste tot, în SUA nu se întâmplă așa”

2 Cea mai bună dovadă că sfârșitul lumii este aproape...

3 Procurorii DNA l-au reținut pe șeful Poliției Rutiere Maramureș

4 VIDEO War fashion / Un cecen capturat de ucraineni în regiunea Kursk purta un hanorac în valoare de 2.300 de dolari

5 Putin s-a enervat, a cerut împingerea imediată a ucrainenilor din Kursk și l-a întrerupt pe guvernatorul regiunii care făcea bilanțul teritoriului oc…